Despre noi

Despre Nexus Consulting International

Compania a fost înființată în septembrie 2000 de către Cristian Gheorghe; avem un istoric de succes în proiecte de HR Development. Serviciile oferite constau în diagnosticul și proiectarea funcției de dezvoltare a resurselor umane, dezvoltare de competențe, centre de evaluare, executive search. Folosim serviciile unor consultanți cu experiență în business.

Mai mult de 50 de companii au apelat la serviciile noastre de-a lungul anilor, pentru consultanță, dezvoltare de competențe, training sau coaching. Iată câteva dintre ele: British American Tobacco, Mobexpert, Tymbark, Dr Oetker, Unilever, HBO, Help Net Farma, Bristol Meyers Squibb, Whirlpool, Reckitt Benckiser, Honda Trading, Alstom GT, Siemens PSE, Credit Europe Bank, New Concept Travel/American Express, Agrana, Ovidiu Ro, Junior Achievement, GTS Telecom, C&A Retail.

Misiunea noastră

Misunea noastră este să producem impact vizibil, pozitiv, pe termen scurt, mediu și lung asupra rezultatelor clienților noștri lucrând profesionist și eficient.

Experiență de succes

Cristian are 20 ani de experiență în piața serviciilor de resurse umane. Între 1997 și 2007 a conceput și livrat programe de pregătire pentru managerii unora dintre cele mai performante companii prezente în piața din România. Leadership, Comunicare, Prezentări de Succes, Dezvoltare Personală, Orientare în Management-au contribuit la dezvoltarea resurselor umane din companii de succes precum Dr. Oetker, Tymbark, Coca-Cola, HBO, Freescale Semiconductor, Siemens PSE, British American Tobacco, Austral, HelpNet Farma,

Bristol Meyers Squibb, Mobexpert. Cristian a coordonat, de asemenea, proiecte de business consulting care au avut ca rezultat redesign-ul proceselor de management al resurselor umane din companiile client. În prezent, el este Managing Partner al Nexus Consulting Internațional, companie pe care a fondat-o în anul 2000.

Între 2007 și 2011, Cristian a avut poziția de General Manager al BIA HR, companie cu activități în executive search și recrutare, externallizare de servicii de salarizare și agent de muncă temporară. În mandatul său, serviciile companiei au fost consolidate și diversificate, vânzările crescând de la 500 mii euro la 1.4 milioane.

Cristian este absolvent al programului EMBA de la IEDC Bled School of Management, Slovenia în 1999 și al Academiei de Studii Economice din București, Comerț-Turism și Servicii, în 1994. Între Ianuarie și Iunie 2000 a fost consultant pentru Carnet, Croatian Academic and Research Network în Zagreb, Croația. În 1997 a beneficiat de o bursă oferită de Helsinki Mobility Center și a asistat la cursurile North Karelia University, Joensuu, Finlanda. De asemenea, Cristian a fost preparator și asistent la ASE București, între 1995-1998. Cristian este născut în Pitești și este absolvent al liceului de Matematică-Fizică nr. 1, Odobescu. Cristian este membru al IEDC Alumni Club România, al Amcham și al HR Club România.

Decizii mai bune incepând de azi

 

Contactează-ne

Better decisions starting today

Contact us