Educatie de Business

Educația de business și training-ul de leadership – Conceptul OPS

Punctul de cotitură în educația de business pentru echipa dumneavoastră poate fi Organizational and Personal Success (OPS), un concept dezvoltat de Nexus Consulting International special pentru managerii care au nevoie de un demers intens de dezvoltare, sau chiar de redefinire a reperelor. Pe durata a 2.5 zile, trecem în revistă practici de leadership și exersăm deprinderile necesare succesului.

Combinația de material video, experiențe personale, prezentări de business și studiul de caz de la final constituie o experiență de învățare memorabilă. Cursul se desfășoară la Brașov și cuprinde și două vizite de mare impact la muzee locale, reprezentative pentru istoria remarcabilă de business a orașului.

Locația perfectă pentru OPS este Brașov

Însoțită de bibliografie selectată și de activarea dorinței de a citi ulterior, experiența unică și completă de învățare oferita de OPS este rampă de lansare a rezultatelor excelente, iar ambianța centrului vechi al Brașovului reprezintă un context ideal. Participanții sunt în afara mediului lor familiar, află istoria bogată a orașului și cunosc oameni pasionați, care îi inspiră.

Experiența noastră

Experiența din ultimii 17 ani ne arată disponibilitatea mare pe care o au managerii de a învăța abilitati esentiale precum delegarea și acordarea de feedback constructiv, de exemplu: vor ințelege avantajele gândirii câștig-câștig,  ale creării și menținerii atmosferei de încredere și respect reciproc și altele, despre care află la cursul OPS al Nexus Consulting. Le punem convingerile la incercare, îi indemnăm să invețe să facă alegeri educate și, în final, să ia decizii mai bune. 

Decizii mai bune incepând de azi

 

Contactează-ne

Better decisions starting today

Contact us