Procese pentru Managementul Resurselor Umane

Procese pentru Managementul Resurselor Umane

Promovarea pe criterii tehnice (cine vinde mai mult sau cine produce mai mult devine adesea manager) este încă larg răspândită; această abordare duce, de cele mai multe ori, la contraperformanță, pentru ca cei mai buni vânzători nu sunt neapărat pregatiți să coordoneze o echipă.

Existența unor criterii corecte de promovare, precum și a mecanismelor de feedback și învățare pune lucrurile în perspectiva potrivită si dă o șansă reală companiei să funcționeze la potențialul maxim. Putem contribui la stabilirea acestora. De asemenea, putem evalua procesele de recrutare și selecție, sistemul de compensații, stabilirea nevoilor de pregatire.

Sisteme de evaluare a performantei si Centre de evaluare

Urmărirea cu perseverență a internalizarii competențelor din sistemul de evaluare este cheia succesului organizațional și personal. Un sistem de evaluare bun și bine folosit este un instrument esențial de management, iar internalizarea competențelor pe care le conține este secretul pentru acceptarea acestuia. Putem interveni în definirea compețentelor în funcție de strategia pe care o aveți; putem, de asemenea, să organizăm Centre de Evaluare, dacă aveți nevoie să luați decizii referitoare la promovări sau relocări.

Decizii mai bune incepând de azi

 

Contactează-ne

Better decisions starting today

Contact us